வெள்ளரிக்காய் தயிர் பச்சடி

செய்முறை: பெரிய சைஸ் வெள்ளரிக்காயை தோல் நீக்கி துருவிக் கொள்ளவும். இதை ஒரு கப் தயிரில் போட்டு, உப்பு சேர்க்கவும். பின்னர் கடுகு, பெருங்காயம் தாளித்து கொட்டவும். இவற்றை ஒரு கலக்கு கலக்கவும். தயிர் பச்சடி ரெடி.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s